maanantai 1. lokakuuta 2012

Eräs maanantai

What a day! Puuhaa on riittänyt ja oon ollut suurinpiirtein koko ajan liikkeessä. Ei siis ole ollut ongelmaa nimeltä miten käytän yhden vapaapäivän! Voi että miten mä odotankaan sitä päivää, että on useampi vapaa peräjälkeen.. Tässä tulee nyt paiskittua lähes kuukausi noilla ykkösvapailla. Aamulla tuli siis käytyä työkaverin kanssa lenkillä. Itse hölkkäilin sen seitsemän kilometriä ja työkaverilla oli suunnitelmissa kymppi, joten hän sitten jokusen kilometrin lenkkiään jatkoi. Muutoin päivä meni taas niissä peruskotihommissa.. Miten tuota pyykkiä vaan tulee ja tulee!


Iltapäivällä oli sitten aika hierojalle.. Alunperinhän mun piti mennä hierottavaksi erään ystäväni siskolle, mutta sairastapauksen vuoksi tuo perjantainen aika sitten peruuntui. Sain kuin sainkin järjestettyä tälle maanantaille uuden ajan, joskaan ei samalta hierojalta jolle ensiksi oli tarkoitus mennä. Vasen pakara ja etureidet olivat melkoisen jumissa, kuulemma. Varsin pätevänoloinen tapaus tämä hieroja ja varmasti varaan aikaa kyseiselle tyypille vielä uudemman kerran. Siinä kaupungilla hoitelin sitten muutamat muutkin juoksevat asiat ennen iltaa. Muutama "puoliurheilullinen"/"arkiurheilullinen" (ihan oikealta nimeltään varmaankin vapaa-ajanvaate :D) hankintakin tuli tehtyä, nimittäin Paul Frankin niiiiiin ihana huppari!



Loput karderopista onkin sitten Keskisen kyläkauppa -tennareita ja DKNYn kelloa lukkunottamatta jo aika päiviä sitten hankittua vaatetta Piecesiltä. Iltaa tuli sitten vietettyä eräänlaisen hyötyliikunnan parissa; nimittäin muuttolaatikoiden kantamisen. Velipoika (se Zlatan Ibrahimovic) on nyt muuttanut kamansa väliaikaisesti mun kaupungin kämppään ja tätä hommaa tuli sitten tuusattua koko ilta. Nyt on semisti rätti fiilis ja luulis unen maistuvan paremmin kuin hyvin! Nyt suunnitelmissa on vielä virkistää vähän muistia maratonia edeltävästä tankkauksesta ja lukea vähän kirjaa. Tällä hetkellä menossa on Katja Kallion Syntikirja, ihan ok iltalukemista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3